Cyclostyle XMAS-FAIR 2018

Zondagmiddag 16 december organiseert Cyclostyle een kleine kerstmarkt. Ontwerpster van sportsieraden Karin Springer, (wieler)kunstenares Sandra de Neef en kunstenares Irma Holt-Bekkers laten zien hoe fietsen inspireert en tot welk moois dat kan leiden. En dat zie je ook in de geëxposeerde pastelkrijt- en acryltekeningen van wielerliefhebber en hobbytekenaar Gerard Hazebroek.

Lees meer

FietsFiesta Breda Fietsmarkt


FietsFiesta Breda - maandag 5 juni 2017 - Podium Bloos

FietsFiesta in Breda, van 1 t/m 5 juni, is een festival dat bol staat van fietsbeleving. Zo is er op Pinkstermaandag 5 juni de toertocht Return of a Classic, waarmee de Amstel Gold Race wordt teruggebracht naar Breda, waar in 1966 de allereerste editie van start ging.

De deelnemers finishen bij Podium Bloos in Breda, waar die dag van 12.00 tot 19.00 uur een gezellige fietsmarkt is. En als het om fietsbeleving gaat, dan is Cyclostyle er natuurlijk bij. Kom je ook?

Je online bestelling t/m 4 juni ophalen tijdens de Fietsmarkt? Kies bij je bestelling voor Ophalen en vermeld Ophalen Fietsmarkt bij de opmerkingen!

Kijk op fietsfiesta.nl voor meer informatie
Bezoek ook de FB-pagina Fietsmarkt >
Bezoek ook de FB-pagina Return of a Classic >

Locatie: Podium Bloos - Speelhuislaan 151 - Breda

Holland Classic Wielerevent 2017

Op 6 en 7 mei was Cyclostyle aanwezig op de Bike Expo tijdens het Holland Classic wielerevent van de NTFU. Bekijk een foto-impressie van de Bike Expo.

Lees meer

Wooning Zesdaagse Rotterdam 2017

Voor de tweede keer wordt tijdens de Zesdaagse van Rotterdam van 5 t/m 10 januari het WielerPlaza georganiseerd. Een gezellige minibeurs met diverse stands met wieler- en fietsgerelateerde producten, zoals de originele fietskado's van Cyclostyle.

Het WielerPlaza is geopend op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari van 18.00-23.00 uur, en op zondag 8 januari van 10.00-17.00 uur. De entree naar WielerPlaza is vanaf de eerste ring.

Meer informatie over de Zesdaagse Rotterdam vind je op de website van het evenement >

Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs 2016

Zondag 27 november is Cyclostyle aanwezig op de Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs. Naast de stands met fietsen van weleer en onderdelen voor je retro-racer vind je op de Cyclostyle stand leuke, aan de wielergeschiedenis gerelateerde kado-ideeën. Je kunt er ook voor weinig een leuk Koershart wielerhelden t-shirt scoren. En natuurlijk een assortiment wieler-memorabilia voor de wielerliefhebber en verzamelaar. Zien we je daar?

Rotterdamse vintage en retro fietsbeurs
27 november 2016
Sportcentrum De Wilgenring
Melanchtonweg 70 - Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek
10.00 tot 16.00 uur

entree € 3,-

Zie ook de website: rotterdamsevintagefietsbeurs.nl

Zaterdag 21 mei - Open Dag Cyclostyle Showroom

Gecombineerd met de reparatie-werkplaats van Mitchel Kooyman (Kooymans Fietsshop) vind je in een sfeervolle ambiance een ruime selectie van wielerkado's en wielerlifestyle-producten van Cyclostyle. In de kleine maar sfeervolle showroom aan de Multatulistraat 11b in Zevenhuizen kun je voortaan producten, die je hebt besteld in de Cyclostyle webshop, komen ophalen of komen zien en voelen vóór je ze aanschaft. Op zaterdag 21 mei gaan we met een gezellige OPEN DAG de showroom officieel in gebruik nemen, gelijktijdig met de opening van de K-F-S werkplaats. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom voor een lekkere bak koffie, thee of een frisje met wat lekkers. Je 'ontmoet' de wielerhelden van Koershart, kunt het rauwe metaal van een wielerkunstwerk voelen en de wielerpassie van Cyclostory ervaren. Ook kun je die zaterdag kennismaken met Velosophe, het smaakvolle ongefilterde Zwitserse wielerbier waar het team van IAM Cycling de successen mee viert. En we hebben nog een paar leuke openingsacties. Elke bezoeker neemt sowieso een wielerkadootje mee naar huis. Gezellig als je komt. We zien elkaar!

Zaterdag 21 mei 2016 - 11:00 -17:00 uur - Multatulistraat 11b, Zevenhuizen (Zh)

Een greep uit de openingsaanbiedingen (alleen ter plaatse en zolang de voorraad strekt):

Openingsaanbiedingen óók online (van 1 t/m 22 mei):

  • Pizzasnijders € 15,00 (normaal € 17,50)
  • Iron Man - verchroomde fietser van moeren en metaaldraad € 22,50 (Normaal € 27,50)

Vanwege de opening van de eigen showroom hebben we de aanwezigheid van Cyclostyle bij een aantal evenementen zoals de start van de Giro, Limburgs Mooiste en het Wielerfestival Montferland laten vervallen.

Altena Biesbosch Ronde 2016

Altena Biesbosch Ronde

Wanneer: 2e paasdag, maandag 28 maart 2016 | Waar: Werkendam | Meer informatie: http://www.altenabiesboschronde.nl/

Cyclostyle wordt vandaag vertegenwoordigd in de prijs voor de winnaar van de Altena Biesbosch Ronde, het bronzen beeld Final Jump uit de Cyclostyle collectie. Er is geen verkoop op locatie, mede vanwege de weersomstandigheden.